Feltételek és garancia

A vásárlás feltételei:

Csak előreutalással tudom küldeni a terméket! Ennek egyszerű oka az, hogyha bármilyen okból nem tudod átvenni a terméket, és azt nekem visszahozza a futár, akkor elbukom a díjat. Ez különösen fájó akkor, ha a termék ára jóval szállítás költsége alatt van. A szállításról a megfelelő menüpontban olvashatsz!

Nyilván személyes átvételkor ilyen probléma nincs:)

A garanciáról:

Beszélgessünk! Mindig kérdezz rá a termék állapotára, ha nincs odaírva hogy "tesztelve" vagy "jó állapotban" vagy hasonló!

A legtöbb alkatrészt tesztelve adom el, de akad olyan amit nincs lehetőségem. Néha odaírom hogy pénz visszatérítési garancia, ha a terméket nem tudom tesztelni. (Pl egy EDO-ram-ot, vagy egy Spectrum nyomtatót elég macerás)

A legjobb az, ha együtt is kipróbáljuk! Még jobb ha a Te eszközödben tesszük ezt meg! (Kompatibilitási hibák elkerülhetőek). Ez az egyetlen garancia arra hogy amit veszel az jó.

Ha olcsó a termék, vagy alacsonyáru pl 100 Ft, vagy 30000 helyett 1000, akkor tekintsd kockázati befektetésnek:)

Egyszerűen beszerelhető terméket ingyen beszerelem Neked! Pl memoria, ha nem kell az egész laptopot szétszedni hozzá. Igen, olyen is van.

Amennyiben postán rendeled, kérlek fogad el a fentiek szerint hogy a termék működik, ha azt mondom. Így sajnos le kell mondanod a kipróbálási garanciáról. Természetesen ha megbízol valakit a vásárlással, annak szívesen bemutatom a terméket! 

Nem veszem vissza a termékeket, legfeljebb bizományosi értékesítés keretében.